Go to Top

Zin op Zondag in de winter

Dit najaar startte een nieuw seizoen van Zin op Zondag met als thema Toeval: bestaat toeval nou eigenlijk wel of niet?  Zelf vind ik het inspirerend om daar met zoveel mensen over van gedachten te wisselen. Juist die verschillende perspectieven geven mij steeds weer nieuwe inzichten.

In 2018 vervolgen we de reeks met op 21 januari 2018: Toeval en levenskunst.
Docent, coach en auteur Ronald Wolbink vindt dat het er niet om draait het leven te kneden en te vormen en het succesrijk te maken, maar juist om het leven zoals het zich aandient bewust te leven. Hij gaat in op hoe je jezelf actief kunt vormgeven te midden van alles wat je bij toeval overkomt.

Op 11 februari 2018 gaat het over Wetenschap en toeval. Dan deelt Ronald Meester zijn inzichten.

Op 18 maart 2018 staat het thema Synchroniciteit op het programma. We kijken samen naar de documentaire Synchronicity van Jan Diederen waarna een gesprek volgt met Hans Gerding  over of en hoe we betekenis kunnen geven aan het toeval.

Na de wetenschappelijke en levensbeschouwende visies op het thema toeval sluiten we het seizoen af met een verhaal van de individuele mens. Ruimte voor iemand die letterlijk en figuurlijk in aanraking is gekomen met een reeks van toevallige en bizarre gebeurtenissen. Het zal je maar gebeuren!
Als laatste van de reeks op 22 april 2018 Henk Wolf: Toeval, een waargebeurd verhaal!         

Meepraten? Welkom!

Locatie: De Ontmoeting, Emmalaan 1 Bennekom
Tijdstip: 10.30 uur, met uitzondering van 18 maart. Dan is het van 14.00-16.30 uur met aansluitend een borrel.
Voor meer informatie zie: Zin op Zondag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *